Mar 19, 2016, 6:09 PM

Има и такова място 

  Poetry » Other
437 1 1

Живее Хадес в тъжния си свят,

в бездънното затишие на мрака,

към него сенки стенещи вървят

на съд съдбовен, страшен той ги чака.

Без слънце, без желания и страст,

на педя само от живота,

на път без време и компас

тук всеки помни своята Голгота.

Душите от живота уморени

отпиват от забравата на Лета

за да се върнат преродени

пречистени от участта си земна, клета.

 

© Доника Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Отново страхотен изказ и пресъздаване, чрез някои думи.Уникално е авторе.Поздравления
Random works
: ??:??