Има устни,
които те изпиват
с една целувка,
изтръгват езика ти,
поглъщат сърцето,
оставят те без дъх,
без думи,
без пулс.
Има пръсти,
месомелачки,
смилат те на прах,
втечняват те,
втвърдяват,
моделират те
в усещане,
което не искаш
да има край.
Има непреодолими сили,
арестуват волята ти
укротяват непокорните лудости,
превземат недостъпността ти,
превръщат те в импулс,
очакващ сигнала им,
в бутон, който тръпне
да бъде натиснат,
сразен си
подмолно отвътре,
тази гад не се
храни с череши
и облаци...
© Misteria Vechna All rights reserved.
Ей, Щураче! Естествено, че ти си на специално хранене за щурачета! 😘