Aug 15, 2009, 11:42 AM

Има те... 

  Poetry
632 0 10

                                                                                      ... somewhere in...

 

да те напиша

по стъбло

на теменуга

 

и по дъха ù да те назова

 

когато

е заглъхнал

споменът

 

когато стеле пурпурна тъма...

 

и по безкръвните

пътеки

да се върна

 

към нежните дихания на лято...

 

когато

е възкръснал

споменът

 

в парченца остаряло злато...

 

и слънчогледена

вина

да ме докосва

 

по облаци закрили светлината

 

отново

да те търся  

боса...

 

и да бленувам тишината... 

 

...

а в белите

листа

да те докосвам

 

и с пръсти

мислите ти

да чета

 

защото някъде

и теб

те има...

 

и пишем заедно деня...

 

 

© Бехрин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??