Feb 1, 2017, 9:09 PM

Имам па немам 

  Poetry » Other
221 0 3

Поседувам енергија за два животи
имам музи за три века 
од ништо правам нешто 
а мојата уметност е како долина 
во која можеш да се изгубиш
барам и добивам 
имам па немам 
и не се плашам во ист ден 
да купам и продадам 
се што животот може да понуди. 

© Sanja Atanasovska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??