Jan 16, 2018, 5:50 PM

Име и прекар 

  Poetry » Love
206 1 0

Кога сум без тебе
и парталите и свечените облеки
без проблем можат да ме проголтаат
мислејќи на тебе испарувам
и го ширам својот круг на непријатели
не разликувам бои откако те нема
ние сме поразени луѓе
не измисливме мерна единица за среќа
ти беше мое име,
а јас твој прекар
ќе разбере само тој што доживува.

 

 

© Sanja Atanasovska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??