Mar 24, 2008, 4:27 PM

Имена не помня 

  Poetry
812 0 24

Имена не помня. Нито букви.

Та как се казваш е въпроса?

Не ще запомня. Но да питам

(от части съм си русокоса).

 

 

Очите ти са сини диаманти.

Очите зная, пълнят ми душата.

Впиват се във тялото като тиранти,

в мислите си отразили красотата.

 

 

Тежки са ръцете ми (да знаеш).

Рядко удрям. Но помни - повалям.

Иначе сърцето е голямо.

Много лесничко си го разгарям.

 

 

Не бой се. Аз ще те позная.

За името едва ли ще си спомня.

Очите и сърцето аз ти зная,

а лицето лесно се запомня. 

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??