Apr 21, 2021, 6:40 AM

Импресия 

  Poetry
231 1 11

Небето като роза синя

уханията си разтваря,

узрява изгревът - смокиня,

а чувството е с вкус на нара.

 

Морето е щумяща книга,

и букви прелестни - вълните,

а бриз да ми чете пристига,

и се обичам до насита.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??