21 апр. 2021 г., 06:40

Импресия 

  Поэзия
230 1 11

Небето като роза синя

уханията си разтваря,

узрява изгревът - смокиня,

а чувството е с вкус на нара.

 

Морето е щумяща книга,

и букви прелестни - вълните,

а бриз да ми чете пристига,

и се обичам до насита.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??