May 20, 2010, 8:34 PM

ИнтерNet 

  Poetry » Humour
571 0 1

Разголваш се красиво, като Site,
а аз потрепвам леко, като Banner.
За Double-Click мечтаем двама май,
твой Single-User искам да остана.

Говорим дълго само с Copy-Paste,
до горе пълни ни душите Spam-a.
В икона се превърна някой си Gates,
а Google - Новият завет отдавна стана.

 

© Ники All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "а Google - Новият завет отдавна стана." Хахах,във всяка шега има и малко истина.Страхотен стих
Random works
: ??:??