Feb 11, 2024, 4:08 PM

Интервю с Господ 

  Poetry » Phylosophy, Other
183 0 2

 -Дали животът на земята има стойност? -

попита ме с горчилка във гласа.
- Животни има в бъдното безбройни,
но сал човекът търси му цена.

- Дали в живота ще намеря смисъл,
или пък смисълът ще ме намери мен?
- Живей тъй както сам си си орисал
за вечност, или просто ден за ден.

Че стойността му знае само този,
който сам живот е сътворил.
И пътят рядко е постлан със рози,
ала щастлив си щом си го открил.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Плащаме толкова, колкото сме готови да платим - ни по-малко, ни повече.
  • Последният куплет е отговорът. Към заглавието имам малко резерви, но ти го избираш.
Random works
: ??:??