May 28, 2010, 12:01 AM

Интимно 

  Poetry » Erotic
1481 1 5

Усещаш ли тръпката сладка,

която се прокрадва в тялото?

Леко се опитваш пак да я разкараш,

но бързо се поддаваш на желанието!

Излегнал се в леглото самичък,

отпускаш се, затваряш очи.

И ето че извикваш пак образа,

който обсебил е мислите ти!

С най-прекрасните форми, сияеща

тя пристига в ефирна одежда.

Усмивка нежна покрива лицето ù,

но не скрива интимните мисли!

По тялото прокарва леко пръсти,

със устни гали мъжките гърди.

Дъхът ù нежно те обгръща,

а твоят спира и трепти.

С ръце обхваща раменете силни.

Притиска тялото си плътно в теб.

Усещаш мириса ù, топлината

и чуваш как шепти сърцето:

''Желаеш я! Вземи я и не му мисли!''

Тръпката вече държи те, не пуска

и потъваш във нея, отдаваш се.

Ще усетиш най-бурните страсти,

дори тя да е само образ в главата ти!

© Диана Бунева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??