Nov 10, 2009, 12:52 PM

Интимно 

  Poetry
516 0 1

Интимно

 

Теб ще превъзмогна!

Мъката ще надживея!

Ще изтръгна всичко,

            свързано със двама ни.

Ще ликувам! 

            Ще лудея!      

                       Ще се смея!

 

… Че животът ми е в ред,

            сам

            мамя се.

Живодар Душков

© Живодар Душков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??