Nov 22, 2008, 5:51 PM

Исках... 

  Poetry
928 0 3
 

Исках да съм с теб до края...
Да бъдем заедно в безкрая...
Да си шепнем тихичко в нощта,
а след това...

 

Исках само любовта си
с нежност да ми подариш...
Не със клетви...
С обич ти да ме дариш!

 

Исках с теб да покорим света!
Да им покажем какво е любовта...
Исках с пълна сила да крещя.
Исках да съм с теб сега... точно на мига!

 

Исках... да,
аз исках да съм с теб до края...
Да бъдем заедно в безкрая...
Исках...

© Елена Трифонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??