Jul 15, 2009, 12:36 AM

Искам 

  Poetry » Love
708 0 2

Искам дъха ти да гали косите ми,

искам с уста да изтриеш сълзите ми,

вместо да бягаш от мен!

Идваш в съня ми, усещам те, моля те,

женското щастие, силата, волята

връщай ми в светлия ден.

 

Няма да плача за нещо несбъднато,

няма да чакам с теб срещи в отвъдното -

искам те тук и сега.

Идвай да сбъднеш мечтите ми чакани.

Нищо, че вече последен е влакът ми

и ми навява тъга.

 

Гинка Гарева

© Гинка Гарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво! Имаш страхотно чувство за ритъм, в което убеждават всички стихове, които си публикувала до сега! Не спирай! Поздрави!
  • Няма последни влакове, има последни гари.
    Живот кипи в теб, Гинка!
    Поздрави!
Random works
: ??:??