May 3, 2013, 11:26 AM

Искам 

  Poetry
501 0 1

Искам да те обичам както досега,,

безразсъдно, нежно, прощаващо.

 

Искам да шептя името ти

насън и в молитвите ми към Бог.

 

Искам да виждам усмивката,

стопяваща ледовете на моя страх.

 

Искам да усещам дъха ти,

попил аромата на нощния мрак.

 

Искам да чувствам дланите ти,

чертаещи пътеки по моето тяло.

 

Искам да чувам твоя смях,

пускащ слънцето в душата ми.

 

Искам прегърнали дните си,

да броим среброто в косите си.

 

Искам безусловно и с погледи

да си обещаваме безкрайността.

 

Искам смехът на децата ни.

Искам,

           искам толкова много неща.

© Камелия Миланова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??