Oct 21, 2007, 7:56 PM

Искам... 

  Poetry
1281 0 2
Малко позабравено стихче, но все пак реших да го споделя :)

Искам...

Искам пясъкът самотен
да полепне по гърба ми потен,
а слънцето усмихнато над мен,
да продължава да променя моя тен!

Искам морският бриз нежно да ме гали
и в същото време кръвта бурно да запали,
а в главата луди мисли да бушуват,
без да ми пука дали хората ще критикуват!

Искам просто на плажа да легна
и с блажена усмивка да се протегна,
а мислите да са заети с всичките неща,
които може да ти предостави нощта!

Искам...

Искам всички задръжки у дома да забравя
и на течението морско изцяло да се оставя,
за да мога да изживея всичко пълноценно,
през деня и нощта - но не поотделно!

Искам представа за времето аз да изгубя
и тайни желания в мен да пробудя,
ден и нощ да се слеят в безкрая
и на купона да не му се вижда края!

Искам залеза да изпратя със сподавен вик
и изгрева да посрещна, без да съм мигнала за миг,
а от тях нови сили аз ще взема
и към приключенията отново ще поема!

© Елена Венкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??