Aug 9, 2008, 10:33 AM

Искам да живея! 

  Poetry » Love
657 0 3

Не мога да забравя любовта си...
обичам те, това не е шега...
отказах се от всичко, даже от мечтите,
но уви, ужасно закъсня...


Закъсня за срещата последна,
чаках с трепет, чаках, но уви,
плаках много, мъката горчива
в мен тотално любовта уби...


Може би така било е писано,
тя, съдбата, с мен се подигра,
върна те за миг в живота скапан,
след това замина, за беда...


Теб обичам, само теб мечтая
и копнея тъй да те прегърна,
но, уви, за жалост имаш нея ти,
искам но... не мога да те върна.


Не мога да забравя любовта си...
Боже, дай ми сили да успея,
ако искаш ще ти подаря мечтата си,
ти вземи я... искам да живея...



                            22.07.2008 г.

© Памела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво е,Пами,само не знам защо си използвала точно тази дума-скапан
    толкова ли няма други по-красиви думи,изразяващи същото...иначе поздравления!!!
  • Прекрасно е! Поздрав. За жалост знам какво е чувството.
  • много хубаво...жажда за обич...
    с обич, Пами.
Random works
: ??:??