Nov 16, 2013, 6:20 PM  

Искам да си с мен (кавър вариант) 

  Poetry » Love
786 0 0

        Този вариант на текст, е създаден за изпълнение на кавър версия на песента на Bad Boys Blue – I_Wanna_Hear_Your_Heartbeat.

     Песента можете да чуете и видите на видеоклип на следния линк:


http://www.youtube.com/watch?v=omiMlOkSePY

 

Колко ли, колко ли пъти

теб сънувах през нощта...

С колко ли тежки въздишки,

сутрин срещах аз деня...

Но, все не мога да реша,

дали съм прав или греша –

дали съм влюбен в теб

или от бяс обзет...

 

Припев:

 

Ти моя си икона,

моя примадона –

искам да си с мен

и до мен,

всеки ден.

 

Ти моя си Алтея,

моя Дулсинея,

аз – печален рицар

за теб отреден...

 

Искам да те пия,

бавно на глътки, жаден,

жаден като Еней –

да те преоткрия

и да съм ти отдаден,

както е бил Орфей...

 

О, аз искам да съм

твой Орфей!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Можеш ли да кажеш ти

с думи топли, влюбени,

че съдбата ни дължи

обич до последни дни –

че чак до края на света,

над нас ще бди една звезда,

че нашата любов

е божи благослов?

 

Припев: 2-е повторения

 

Ти моя си икона,

моя примадона –

искам да си с мен

и до мен,

всеки ден.

 

Ти моя си Алтея,

моя Дулсинея,

аз – печален рицар

за теб отреден...

 

Искам да те пия,

бавно на глътки, жаден,

жаден като Еней –

да те преоткрия

и да съм ти отдаден,

както е бил Орфей...

 

О, аз искам да съм...

Да съм...

 

 

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??