Искам да ти кажа -
липсваш ми,
искам да разкажа,
слушаш ли?!
- Как бях и какво
правех, докато те нямаше,
как и защо
да те няма не трябваше.
Искам да беше тук
и да споделяше
дните ми, ти - не друг
с мен неволите да разделяше...
© Александра Чикова All rights reserved.
много харесвам стиховете ти.
с обич, мила Александра.