Искам да забравим
за проблемите,
сякаш никога
не са били,
не са се случили
във времето и
щастливи с теб
да сме, сами.
До мене близо
искам да стоиш,
ароматът ти да
чувствам
непрестанно,
дори когато си
далече, с мен да бъде
постоянно.
Искам пак онази
силна ръка
на рамото ми да стои,
пак да се усещам
защитена,
близостта ти
пак да ме крепи.
Искам пак да ме обичаш
с онази страст
от най-преди,
да ми кажеш, че ме искаш,
че без мене те боли.
Че не остана време
за обичане, не можахме
да се променим,
рано е да се отричаме,
късно е да се виним.
Искам с теб да си простим!
© Гинка Любенова Косева All rights reserved.