Aug 4, 2013, 7:38 PM

Искам само 

  Poetry
596 0 14

 

 

                                   Не бива да съм толкова нахална –

                                   поисках всичко и получих много...

                                   Отвън Луната е така овална –

                                   по–кръгла да я сторя – не, не мога!

 

                                   Поисках да живея на ръба – живях,

                                   но там самотно бе и ветровито,

                                   да управлявам ветровете не успях,

                                   намерих място по–закрито...

 

                                   Сега не искам всичко, искам само

                                   да слушам шепота на старите реки,

                                   да се притуля до познатото ти рамо

                                   и дълго, и съдбовно да мълчим...

© Рада Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??