Aug 17, 2010, 9:22 PM

Искрени сълзи 

  Poetry » Love
624 0 2

Стоя отсреща и те гледам,

 а във мен вали дъжд от

 искрени сълзи. Гледам те

 и ме боли, защо, защо не кажеш

 една мила дума дори.

Обидните ти думи в комплимент

 ги превръщам дори,

 мълча си и те гледам със сълзи.

Гледам и се моля на тебе аз
тихо говоря и на тебе се моля:
Моля те, моля те, моля те, моля те,
не ме оставяй, не ме забравяй.
   

Едно сърце на тебе има вяра, мила. Защо,

 защо ме продаваш, на всяка ме даваш дори.

Искаш да се отървеш от мен, нали.

Eдно сърце те обича, за теб милее дори,

 едно сърце, което и за стотинка не би 

те предало и продало дори.

© Иван Божков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??