Да срещнеш истинска любов,
това понякога е трудно.
Обичаш, но не си готов
да се обвържеш, колко чудно!
Минават дни, дори години,
минава бързо младостта
и ти разбираш, че ще мине животът,
пълен със тъга!!!
Живей го винаги разумно,
не изпускай голямата любов,
дори понякога и трудно
за нея винаги на всичко си готов!
И в миг на трудност някой ден,
когато има със кого да поговориш,
ще се усмихнеш някак си успокоен,
че си успял със трудностите си да се пребориш!
© Руми All rights reserved.
че си успял със трудностите си да се пребориш!,,
Любов, мъж и себе си залъгала,
всичко изстрадваме в сетния си ден.
Харесах.