Mar 11, 2008, 10:45 PM

Истински 

  Poetry » Love
1095 0 11

Искам да те имам земен, истински,

не в розовия сън и във мечтите сини.

Усмивката ми да се буди шепнешком

в нова утрин с твоята на устните ни.

 

Искам да си с мен по улиците шумни,

в слънчев ден гласът ти да ме гали.

Леко нежния ти допир да усещам,

без дъх потънала в очите кадифени.

 

Искам да почувствам всяка нощ, как

бавно ритъмът ти с моя пулс се слива.

И взривили звездния разкош с целувки,

под лунна светлина да сме щастливи.

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??