В мига, във който позволих Ти да отрежеш
рева на всеизискващия и обсебващ аз,
чух как раздра се уловилата ме мрежа
и долових с наслада благородния Ти глас.
В мига, във който позволих Ти да отрежеш
рева на самовлюбения и покварен аз,
получих свобода и заживях в копнежа…
в копнежа да Те срещна и да следвам Твоя глас.
© Мария All rights reserved.