1 июл. 2022 г., 21:18

Истинско общуване 

  Поэзия
228 0 0

В мига, във който позволих Ти да отрежеш

рева на всеизискващия и обсебващ аз,

чух как раздра се уловилата ме мрежа

и долових с наслада благородния Ти глас.

 

В мига, във който позволих Ти да отрежеш

рева на самовлюбения и покварен аз,

получих свобода и заживях в копнежа…

в копнежа да Те срещна и да следвам Твоя глас.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??