Mar 4, 2017, 11:14 PM

Истинското 

  Poetry » Other
282 0 0

В шепите си държа най - истинското,

онова, което не вижда се с очи.

Сърцето лудо препуска,

душата кротко мълчи.

За истинското в живота не се говори,

картини не се рисуват дори.

 

Чувството е като лава - 

бавно, но сигурно обзема

душата...

и е топло, даже гори.

 

В шепите си държа най-истинското,

моят път в живота - 

една неугастваща светлина,

истинското слънце, в моята душа!

 

 

Инес Тарашева

© Инес Тарашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??