Jul 27, 2008, 8:15 PM

история на куче без 

  Poetry » White poetry
512 0 7

2 минути

21 грама

нежност в устните

завързани очи

истории

не много- всичко

като спре Ветре,

отваряш стълбището

да се изтърколят дните

лицата тъга

срещите с нищото

топ 10 като направиш

къде е мойто място

феноменално уникална съм

в игрището няма много играчи

не е ли достатъчно

преди да си тръгнеш

ми дай само 2 минути

за една кратка тайна

шепот

сърцето по Пътя

остров Санта Маргарита

където и да се намира това

ако нямаш обяснения

нека ти направя история

за куче без

колкото толкова

другото съм аз

© Зорница Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??