Jul 11, 2007, 10:09 AM

История, написана с молив 

  Poetry
653 0 8

Намерих си подкова,
казват - носела късмет,
обърнах страницата нова,
старата изхвърлих я за смет.


Днес започвам отначало -
да творя и да градя,
да запълня страницата бяла
и живота си да наредя.


Пиша със молив,
редят се нови думи
и оформя се мотив,
изречения като куршуми.


С гума във ръка
пиша, трия, пренаписвам -
аз превръщам се в съдба
и себе си сама орисвам.


Изхвърлените букви
някой със метла ще измете
и история, от мен измислена,
някога ще прочете.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??