Jan 4, 2015, 9:36 PM

Избледняване 

  Poetry » Other
366 0 1

покосен

от неизбежното

но неизбягал

и аз ще рухна

в сетния си ден

 

и преди

мъртвешка тлен

да ме захапе

ще ти сглобя

навярно стих

 

заменил

нехайно бих

чертите си и днес

(почти изгубени)

за бегъл жест

 

че някога

съм съществувал

© Александър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??