Виж как опитът зрял
като пясъчен замък
моя дом от мечти и надежди руши:
всяка година над камъка камък
върху сухия пясък реди.
Искам те! Чуваш ли,
искам до края
да съм с теб! - до последния час.
Нямам замък, но мога вратите на рая
да отворя с ключа си пред нас.
"Звездна трева"изд.2001г.
© Иван Миланов Шопов All rights reserved.