9.04.2009 г., 1:45 ч.

Избор 

  Поезия » Любовна
532 0 2

Виж как опитът зрял

                като пясъчен замък

моя дом от мечти и надежди руши:

всяка година над камъка камък

върху сухия пясък реди.

 

 

Искам те! Чуваш ли,

                            искам до края

да съм с теб! - до последния час.

Нямам замък, но мога вратите на рая

да отворя с ключа си пред нас.

 

 

"Звездна трева"изд.2001г.

© Иван Миланов Шопов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??