May 9, 2023, 9:26 PM  

Избор на редактора 

  Poetry
248 1 2

ИЗБОР НА РЕДАКТОРА

 

В Поезията има два-три фактора

да те признаят за безспорен намбър уан.

За да ме пъхне в "Избор на редактора",

ще трябва Майстора да е пиян. :-)

 

© Валери Станков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??