9.05.2023 г., 21:26 ч.  

Избор на редактора 

  Поезия
281 1 2

ИЗБОР НА РЕДАКТОРА

 

В Поезията има два-три фактора

да те признаят за безспорен намбър уан.

За да ме пъхне в "Избор на редактора",

ще трябва Майстора да е пиян. :-)

 

© Валери Станков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??