Не търся и не чакам никой.
Животът ми към нищото ме води.
Останаха ми спомени, но разпилени.
Мечтите ми са празните надежди.
Отдавна устните не търсят никой.
И ръцете ми забравили са всички.
Очите ми са слепи и не виждат.
Сърцето ми е празно – бездна.
А вчера в живота си те пуснах.
Отпих от твоята надежда.
Но те моля, от моя свят избягай.
... И твоят празен да не стане.
© АвАнА All rights reserved.