Sep 9, 2013, 7:24 AM

Издаване на книга 

  Poetry » Humour
1171 0 8

Стихове, моите стихове!...

Колко за том да напиша? –

мислите, римите сприхави

за да нанижа на шиша.

 

После с бръснач да загладя,

в бавен, тих огън да сложа

и – както кестени вадя –

хвърлям в краката на Бога.

 

Стъпва ли той по пантофи

без дори пръст да опари,

давай готовите строфи

повече без коментари!

 

Виждаш: редакторът кима,

гък не отронва критика.

Книга – на всички любима.

Аз съм си същата... тиква.   

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??