Aug 24, 2011, 9:22 PM

Изгаряща любов 

  Poetry » Love
791 1 4

Изгаряща любов


Потапяш ме с очите ти красиви

в засмукващ любовен водопад

и падам  във водите ти пенливи,

в бездната на твоят огнен ад.


Давя се от ласки и любов,

въздух не мога да си взема,

дари ми само глътчица живот -

за мъничко поне да се съвзема.


После захвърли ме на брега,

не ме щади, че съм русалка,

върни ми само малко свобода,

да литна нависоко като чайка.

© Аби Даби All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??