Jan 20, 2014, 6:07 PM  

Изгубена зад ъгъла 

  Poetry » Other
869 0 22

Една прегръдка бе изгубена

далеч от рамо на приятел,

сред погледи безброй учудени

се скита вън без получател.

 

Една прегръдка нераздадена

сънува своя притежател,

останала сама зад ъгъла

след срещата безумно кратка.

 

Една прегръдка бе забравена,

самотна някъде в тълпата,

а можеше, уви, да стопли

без думи всякакви душата.

 

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??