Jan 10, 2012, 3:04 PM

Изгубих се 

  Poetry » Phylosophy
522 0 2
Изгубих се сред лъжливите думи.
Изгубих се сред студени лица.
Изгубих се сред двуличните хора.
Изгубих се някъде там.
Къде ли ?
И аз питам това.
Ровя в боклука -
отминали спомени.
Но няма ме -
виждам само избелели платна.

Изгубих се, търсейки себе си.
Опитах се да бъда добра.
Но ровейки, разбрах, че съм призрак
бродещ и търсещ свойта душа.

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??