Jan 11, 2007, 3:32 PM

Изгубих те 

  Poetry
873 1 2
Защо ли чувствам,
че отдалечаваш се от мен!?
Защо не чувам,
че до мен ще бъдеш всеки ден!?
Защо не ме обичаш,
както бе преди?
Защо душата ми обричаш
за теб до болка да тъжи?
Защо ли чувствам,
че сърцето ти към мен изстива,
защо така потрепвам
и част от мен си отива!?
Ти може би страхуваш се да ми покажеш,
че не искаш вече да си с мен,
но по-добре е да ми кажеш,
че с друга искаш да си в този ден.
Може би така ще бъде по-добре,
защото няма да си с мен на сила.
Любовта с друга ще те събере
и затова ще бъда аз щастлива!!!

© Соня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??