Nov 30, 2017, 10:02 PM

Изход 

  Poetry » Phylosophy
274 0 6

Много са хората днес,

дето сами се провалят.

Те си жадуват за чест,

но си имиджа развалят.

 

Влизат неловко във кръг,

сякаш потъват във ада.

Туй е карък еднорък –

няма за него награда.

 

Умните хора дори

малко си знаят за него.

Губят деня си в зори –

смачкват си своето его.

 

Има обаче и ход

даже с божествен произход:

има ли някъде вход,

значи, че има и изход!

 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??