Jan 13, 2018, 9:07 PM

Изход 

  Poetry
389 2 5

Блокираха по старите ѝ вени, 

сълзите със система присъдени,

на клапата отляво, там където 

някога ѝ биеше сърцето. 

 

Ритъмът изгуби. И без вяра, 

красавицата се превърна в звяра. 

Сърце тя няма. Нищо не усеща.

Ще умре с последната им среща. 

 

Сила няма. Смисъл не намира, 

сърцето нова кръв да циркулира. 

Нужна е любов... Червена роза... 

окапващ лист – фатална диагноза.

 

Звярът, в женски дрехи е облечен. 

Без обич той на гибел е обречен. 

Сърце самотно, краят си избира. 

С любов то бие, няма ли я – спира. 

© Мария Божкова All rights reserved.

МаЖор 

13.01.2018 год.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??