Mar 2, 2018, 12:34 AM

Изход 

  Poetry
196 0 0

Дъжд, луна
А ти - къде, сама?
Пак бягаш май, да
Към нови светове и начела, 
Защото отново се почуства
Ненужна...

© Валерия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??