May 28, 2007, 9:30 PM

Изкупена? 

  Poetry
500 0 6
Изкупена?

Как да направя, така че
греха си пред теб да изкупя.
Видях те горчиво да плачеш -
венчалната ни чаша счупи.

Парченца от нея, кристални
в сърцето ми сякаш се спряха.
Преглътнах ли думи коварни?
Те ли криви за всичко ми бяха?

Опитахме се с тебе двама
към живот да я върнам... уви.
Нашата, скъпата чаша, я няма.
Счупеното до гроб ще боли.

24.06.2000год.
събота

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??