Jan 20, 2008, 7:43 PM

Измама 

  Poetry
816 0 5

Защо, когато мислим, че сме щастливи,
всичко рухва изведнъж?
Защо, когато една мечта умира,
очите ни не спират да тъжат?
Нима светът е пълен с измама,
нима лъжа е любовта?
Нима, когато се обичат двама,
все някой, трябва да им пречи в любовта?

© Лана Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??