Nov 11, 2006, 11:02 AM

Измамена 

  Poetry
853 0 2
Погледни мъжа, очите му говорят, тежко е да гледаш как
твоята приятелка се увлича,по този,който обичаш.
Момиче не плачи, няма смисъл от сълзи,
колкото и да те боли.
Усмихни се, отиди при друг.
Със сърцето си го обичай.
И запомни - ще дойде ден, в който бившия ще те потърси,
но късно, уви! Ти вече си с друг.

© Меглена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??