Aug 13, 2010, 11:30 PM

Измамни желания 

  Poetry
853 0 10

 

 

Съмнения и болно недоверие

разпалват клади от вселенски мраз.

Очакване в пространството бледнее,

облечено във мимолетна страст.

 

 

Безпомощните хрипове на времето

отекват в безутробна самота

и чезнат без следа и едновременно

с изстиващия порив на мига.

 

 

Стопява се фалшивата тревога

на трепета в хладнеещите вени.

А раните, в последна изнемога,

разливат се из плаващи химери.

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??