Nov 6, 2009, 11:36 AM

Измамник 

  Poetry » Love
421 0 0

Казваш, че ме обичаш ти,
но не вярвам, всичко е измама.
Изсипваш куп лъжи,
но да повярвам аз, няма.

Не искай с теб да прекарам нощта,
не искам с теб насаме да остана.
Към теб изпитвам омраза,
за това, че в мен остави рана голяма.

Мислиш, че можеш да ме купиш,
като предлагаш ми пари.
Но трябва да свикваш да губиш,
с мен не можеш да се  мериш ти.

 Не искай отново да съм твоя,
всъщност никога не съм била.
Имал си само тялото мое,
но не и моята душа.

Върви си, не се обръщай,
не казвай нищо ти.
Моля те, не се обаждай,
изтрий ме от твоите мечти.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??