Sep 16, 2013, 6:44 PM

Измислици 

  Poetry
403 0 2

Стъпка по стъпка пътувам
през живота - добър или лош,
смея се, после тъгувам…
сменям деня си със нощ...
и някак съвсем неусетно
косите скреж посребри,
но шепа богатство несметно
нося си – дните добри,
в които приятел прегръщам,
в които с усмивка добра
на зов за помощ отвръщам,
когато творя красота…
И утре дори да ме няма,
да съмне дори и без мен,
обич по човешки голяма
завещавам на бъдния ден…
Р. Д.

© Румяна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??