Dec 4, 2011, 8:15 PM

Изненада 

  Poetry » Love
601 0 5

Боже, радост ли бе за сърцето

да го видя в днешния ден.

Да не се е разтворило небето,

че ти го прати при мен?

 

Как стоях тъжна и чаках,

исках от съдбата награда.

Слушах песни и плаках,

докато изведнъж - изненада.

 

Днес при мен случайно се върна,

а кога за последно го видях.

В обятията си той ме прегърна

и сгушена до него мълчаливо стоях.

 

Изненада ли бе за душата

да се срещнем случайно.

В радост се превърна тъгата,

а как се случи незнайно.

 

Боже, благодаря за това,

че днес го видях дори и за кратко.

Благодаря, че зарадва моята душа,

а ми беше много приятно.

 

Дано пак да те видя, любов,

дано не си отидеш отново ти.

Че аз съм влюбена в теб доживот,

затова не разбивай моите мечти.

 

Малко щастие ми даде съдбата,

да го изживея за миг поне.

Дано не бъде ранена душата -

пак да страда и за обич да те зове.

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??